Dörrarna öppna, men vem släpps in?

Vänner,

Kardinal Marx från Tyskland beskriver kyrkans dörrar som öppna efter synoden – även för frågor som gäller homosexualitet och omgifta. Det är en bra början, men reformerna återstår.

http://ncronline.org/blogs/ncr-today/cardinal-marx-pope-francis-has-pushed-open-doors-church

Gert Gelotte

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

13 svar på Dörrarna öppna, men vem släpps in?

  1. Jagge Nilsson skriver:

    Jag kan för mitt liv inte förstå vart mina kommentarer tar vägen? Jag kommenterar och kommenterar igen, men likt förbannat är de borta efter ett tag! Var är mina kommentarer? Varför försvinner de? Vad är das Leitmotif för denna blogg? Fri debatt? Om svar anhålles! Jag vill veta vad som gör att jag inte anses passa in.

    Vänligen,

    Jagge

  2. Agneta Sofiadotter skriver:

    Jagge

    Det är jag som tar bort dem. Fundera ett tag på vad du skrev de näst sista gångerna så kanske du förstår varför jag kommer att ta bort dig…vilket jag kommer att göra.

    Agneta Sofiadotter

  3. Jagge Nilsson skriver:

    Hmmm. Näst sista gången kommenterade jag chefredaktörsvalet på KM vilket jag inte uppskattar. Innan dess berömde jag Anneli för hennes kroppsligt berörande inlägg. Jag är ledsen om jag inte åminner mig de övriga. Men jag vet med mig att aldrig gå över anständighetens gräns. Censur är inte vägen Agneta.

    Upprörd,

    Jagge

  4. Jagge Nilsson skriver:

    Jag har verkligen försökt att förstå dig Agneta, men jag blir helt enkelt fruktansvärt besviken och upprörd över hur du kan ta dig friheten att undertrycka mina ord och åsikter! Att sedan be mig fundera på vad jag skrivit är inte så lite översittaraktigt. Kom med något mer konkret så kanske jag kan acceptera att mina kommentarer tas bort. I hela min politiska gärning har jag hållit det fria ordet för en ledstjärna. Nu om inte förr så förstår jag varför. Jag kräver en ursäkt om du inte kan motivera ditt översitteri bättre.

    Ännu mer upprörd.

    Jagge

  5. Anneli Magnusson skriver:

    Jagge,
    Problemet är att du inte uttrycker så värst mycket till åsikter, men dina kommentarer tar plats och är därmed faktiskt skräp.
    Vill du att de ska stå kvar så skriv inte bara att du inte tänker prenumerera på KM för att ta en av dina senaste kommentarer, utan motivera varför.
    Anneli

  6. Jagge Nilsson skriver:

    Jaha. Anneli. Jag skall försöka förklara varför jag kommer sluta prenumetera på KM. Igen. Jag skrev det i ett tidigare inlägg son resolut raderades av Agneta.

    1. Bitte Assarmo har gjort sig känd som en stenhård konservativ.

    2. Jag har vid flera tillfällen förgäves försökt få insändare publicerade.

    3. Jag trodde i min enfald att iom de öppna dörrarna så skulle även KM vädra ut den konservativa stanken.

    Nöjd nu Anneli? Eller var detta också ”skräp”?

    Vem bestämmer vad som är skräp och inte? Särskilt som mina kommentarer allt som oftast tas bort.

    Vem är det som bestämmer kvalitetskraven här? Agneta? Gert? Du Anneli?

    Förvirrad,

    Jagge

  7. Anneli Magnusson skriver:

    Jagge,
    Nej den här kommentaren var absolut inte skräp, utan du talar om varför du håller med Gert.
    Varje skribent bestämmer enväldigt över sina inlägg och därför gäller det för den som vill kommentera att skaffa sig en uppfattning om olika personers toleranströskel.
    Anneli

  8. Jagge Nilsson skriver:

    Nu förstår jag om möjligt ännu mindre varför Agneta konsekvent raderat mina kommentarer. Hon har ju raderat dem under övriga skribenters inlägg! Så mycket för den enväldigheten! Eller är Agneta någon sorts libero? En fri roll på mittfältet?

    Om svar – och ursäkt!- anhålles!

    Jagge, en människa som ni.

  9. Agneta Sofiadotter skriver:

    Anneli o Jagge

    Det jag påpekade som näst sista inläggen av Jagge var följande

    ”Vad snabb du var Irèné. Vet inte vart jag ska ta vägen nu. Jag har aldrig velat dig något illa. Jag älskar dig. Är det Gert som hatar mig så mycket för något som hände för så många år sedan? Då var det ju han som var traditionens fanbärare. Nåväl. Vad som hänt har hänt och vad som sagts har sagts. Jag är trött. Gammal kanske vissa skulle säga. Javisst, kanske är jag gammal. Men mitt hjärta bankar ännu som en stånghammare. Ungdomens kamp och glöd vill jag bekänna som min! Det stela och förtvinade vill jag andas på och uppväcka till en ny vår! Hjälp mig Irèné! Jag är en människa!:”

    Irene o jag kom överens om att detta inte var något som hör denna blogg till. Och ja! jag kan gå in o radera om andra skribenter så tycker men som har svårt att göra det pga de är bortresta eller annat.

    Anneli, låt dig inte förledas av Jagges cirkuskonster.

    Agneta

  10. Jagge Nilsson skriver:

    Cirkuskonster?

    Gert? Kanske får jag låna ditt öra trots allt? Nu är vi ju så att säga på samma sida. Det är ju galenskap om kommentatorer ska nagelfaras och hängas ut på detta sätt!

    Jagge

  11. Gert Gelotte skriver:

    Jagge,

    du är välkommen att delta i samtalen, men försök hålla dig till ämnet och debattera det i sak. Se KV:s blogg som en insändarsida. Vi som äger sidan avgör vad som publiceras.

    Gert

  12. Jagge Nilsson skriver:

    Gert,

    Jag skall göra det du säger och hoppas att jag behandlas som en människa. Vi gör ett fullt stopp nu och jag sväljer min kränkthet. Nu börjar jag om med ett Carte Blanche!

    Låter det rimligt?

    Jagge, en i gänget!

  13. Gert Gelotte skriver:

    Jagge,

    det låter rimligt 🙂

    Gert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *