Catholic Church Reform International’s

har startat en namninsamling för att underteckna ett brev  till påven att återinsätta Hans Küng som officiell katolsk teolog.  Kyrkan ska inte vänta med detta till åratals efter hans död. Inte göra som man gjorde i fallet Gallieo och Teilhard de Chardin  mfl.

Läs brevet  i sin helhet och underteckna

http://www.catholicchurchreform.org/216/index.php/get-involved/letters-to-the-pope/118-petition-to-reinstate-hans-kueng

// Irène

PS   Alla officiella organ i  Stockholms Katolska Stift har  så länge jag kan minnas bojkottat Hans Küng.  Hans namn  nämns aldrig i den svensk katolska ankdammen.  Hans Küng  åberopas aldrig.  Desto mer glädjande att få bekräftat att jag som katolik  har trosfränder därute i den universella kyrkan som önskar Hans Küngs återupprättelse medan han ännu är i livet……

Nu finns åtminstone 1 namn från Sverige ……..