Statistik på besökare

Mellan den 7/8 till den 14/8 dvs en vecka var 3481 olika personer (ipnummer)  inne och följde under läslång tid våra inlägg.

2135 av dessa olika personer var svenskar och genomsnittstiden var 20 minuter.

Inte illa för att vara en blogg som inte har rätten enligt biskopen att kalla sig katolsk.

Vov-vov från  Agneta

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Statistik på besökare

  1. Gert Gelotte skriver:

    Vov vov, Agneta!

    våra icke svenska läsare, hur identifierar du dem och varifrån läser de oss?
    Gert

  2. Agneta Sofiadotter skriver:

    Gert,

    På hemsidans kontrollpanel finns ”Statistik” där finns tabeller över besökarantal dag för dag eller vecka för vecka eller månad för månad och år för år. Där finns alla registrerade dock ej med ip-nummer så man kan inte se vem det är och det tycker jag är bra. Människor måste kunna gå in utan att känna sig hotade av våra blickar. Alla dessa registreras som olika ipnummer men vi får bara se hur många.
    Sedan finns det en karta över världen man kan gå in på och då ser man vilka länder som har vad som antal registrerade ipnummer ( ipnummer som vi inte kan se). Varifrån de läser oss är olika och där är jag inte så duktig men jag tror att de flesta kommer in direkt dvs de från Sverige.

    Jag har gett dig lösenordet in på kontrollpanelen en gång men du har nog glömt och jag har dessutom ändrat det några ggr men om du vill kan jag skicka dig via snällpost dvs ej genom tel eller nätet … det nya och skriva hur du ska gå in. Annars får du lita på mig och så återkommer jag med statistik då och då. Det säger ju en del, eller hur?

    Agneta

  3. Gert Gelotte skriver:

    Agneta,

    jag litar på dig 🙂 Och besökssiffrorna är mycket uppmuntrande. Tack!

    Gert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *