Hatkampanjer mot muslimer har blivit rumsrent

I Sverige har vi Dispatch International en djupt rasistisk islamfientlig webbtidning som ges ut på svenska, danska och engelska med Ingrid Carlqvist och danske historikern och journalisten Lars Hedegaard som grundare. Dispatch International har i sin tur koppling till den starkt främligsfientliga, rasistiska och högerextrema nätsajten Avpixlat som i sin tur har nära koppling Sverigedemokraterna och Kent Ekeroth.

Internationellt finns Gatestone Institute en tankesmedja för högerextremism, islamfientlighet och ultranationalism av allra värsta sort som genom presidentvalet i USA nu fått oanad medvind. Gatestone Institutes artiklar översätts till en mängd olika språk bla svenska. Noteras bör att bland skribenterna på Gatestone Institure finns Dispatch Internationals Ingrid Carlqvist och Lars Hedegaard tillsammans med Europas farligaste rasist Geert Wilders – medlem i det holländska parlamentet och partiledare för Frihetspartiet (PVV).

https://sv.gatestoneinstitute.org/authors/

På Gatestone Institute publiceras idag nedanstående artikel av Geert Wilders – En mer oförblommerad hatkampanj mot muslimer i Europa får man leta efter.

”Wilders Plan: Dags för Befrielse”

”Det är dags för klarspråk: Holländska pengar för det holländska folket! Inte en krona till för Afrika, Turkiet, Grekland eller Bryssel. Om vi lyckas med det kommer mycket att bli möjligt. Föreställ er det! Då kommer vi kunna sänka skatterna för alla, så att konsumentkraften kan öka märkvärt och ekonomin få ett enormt lyft. Vi kommer att kunna ge våra äldre en anständig ålderdom. Vi kommer att kunna sänka pensionsåldern till 65 igen och inga pensioner kommer att behöva skäras ner.”

https://sv.gatestoneinstitute.org/9308/wilders-plan-befrielse

// Irène

PS Extra bekymmersamt är att Geert Wilders – som betecknas som sionist – har slagit sig ihop med judiska sionister som bedriver hatpropaganda mot islam som bla just Gatestone Institute. År 1969 konverterade Hedegaard till judendomen och även Kent Ekeroth är jude.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *