Ulla Gudmundson, Tina Beattie, Lesley-Anne Knight mfl kvinnor i direktsändning från ”hjärtat av Vatikanen” på Internationella kvinnodagen

Bland kvinnorna talade också en helt imponerande man- fader Orobator SJ.  Har aldrig tidigare live hört en katolsk  ordensman tala med sådan hängivenhet som Fader Orobator om kvinnors utsatthet och behov av utbildning.

”The spiritual and community leader for Jesuits in Kenya, Ethiopia, Uganda, Tanzania, South Sudan, and North Sudan, Jesuit Father Agbonkhianmeghe E. Orobator, is originally from Nigeria. He teaches theology and religious studies at Hekima College, Jesuit School of Theology and Institute of Peace Studies in Nairobi, Kenya. A delegate to the 35th General Congregation of the Society of Jesus, he is considered one of the most brilliant of a new generation of Jesuit leaders worldwide.”

http://www.voicesoffaith.org/

// Irène


Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *