Direktsändningen från ”hjärtat av Vatikanen ” på Internationella Kvinnodagen” – som Stockholms katolska Stift inte anser har något som helst nyhetsvärde – beskrivs så här i National Catholic Reporter

”A Vatican event Sunday saw a remarkably open and frank discussion among women about the limits on their participation in church structures in what may have been the first such public conversation ever to take place at the center of the Catholic hierarchy.”

http://ncronline.org/news/vatican/vatican-event-tackles-womens-equality-inclusion-ordination

Undrar vilka instruktioner som är vägledande för Stockholms Katolska Stifts  informationsavdelning på Biskopsämbetet dvs för Kommunikationsansvarig Kristina Hellner och  Koordinator p. Fredrik Emanuelson OMI ?

Undrar om biskop Anders anser att det är OK att samma åsikter – samma drömmar-samma visioner  får kalla sig katolska i ett land men inte i ett annat ?

// Irène