När allt är över berättar Signum

Ulf Jonsson varför lät du inte Signum i förväg påannonsera direktsändningen ?

Du skriver DAGEN EFTER 9 mars

”Ett hundratal personer hade inbjudits att delta i konferensen på ort och ställe i Påvliga vetenskapsakademiens vackra hus inne i själva Vatikanen. Men eftersom konferensen livestreamades via nätet kunde den samtidigt följas av människor över hela världen.”

http://signum.se/internationella-kvinnodagen-firad-i-vatikanen/

// Irène

PS Vasaloppet blaha blaha jämfört med den historiska direktsändningen från ”hjärtat av Vatikanen” som svenska katoliker gick miste om pga att inte Ulf Jonsson eller biskopsämbetet lät påannonsera i FÖRVÄG !

Ulf Jonsson skriver

”Fast vad gäller just den svenska närvaron vid konferensen så var den exemplariskt jämställt fördelad: från Sverige deltog undertecknad och Ulla Gudmundson, Sveriges förra ambassadör vid Heliga stolen.”

När har Ulf Jonsson blivit representant för kvinnor ?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *