Det får vara nog.

”Det får vara nog nu” skriver Thomas Quick”anhängarna” till skillnad från Josefsson, Persson, Guillou med flera som tillhör Sture Bergwallanhängarna. I Expressen idag. Jag får inte dit länken.

Och de riktar sin kritik mot media som så tydligt tagit ställning för poppiskungar som typ Persson och  med flera som om de sistnämnda var intelligenta och sakkunniga emedan Lambertz mer eller mindre är en psykiskt labil idiot. Sånt blir jag mycket skum på!

Efter att i flera år nu sedan jag slutade gå i mässan har försökt förstå katolikers blinda tro på vad överheten inom kyrkan säger åt dem att tycka och göra och vem man skall bära upp på piedestal och vem man ska mobba ut…så har jag läst massor av litteratur gällande tyska folkets underkastelse och blinda tro på Hitler. Det är nyttigt vill jag lova.

Jag har alltid trott att Sture Bergwall/Quick kommer gå till historien som den som lik Hitler lurade en hel nation. Då hjälper det inte om man fd polisprofessor eller rar socialdemokrat som Göran Greider som tycker motsatsen. Mannen kan vara ett universalgeni o en massmördare. Han förställer sig lika bra som Lucifer i den bästa skådespelartappning. Mjuk, rund och glad som en Lucifer kan vara. Han är programmerad. Den dagen det uppenbaras så kommer det leda till en stor lärdom för Sverige och förhoppningsvis hela världen. Det kanske är G-ds vilja. Att vi ska förstå det offrade lammet  (Lambertz ex) som vi alltid skickar ut i öknen därför att vi är blinda.

Det gör mig mycket oroad att media understödjer bara en uppfattning och liksom som dessa debattörer skriver …vägrar ens att ta itu med fakta som är belysande märkliga. Bergwallarna håller varandra om ryggen ungefär som katolska kyrkan förr gjorde ang existens av sexförbrytare inom prästkåren. Och vad gjorde kyrkan mer… Jo just det… man förlöjligade offren och dem som höll på offren. Vaddå…det gör ju även idrottslärare och tom kvinnliga lärare på små pojkar… sa man i svensk press. Lucifer dansar cancan av glädje! Nu blev Lambertz medias fåntratt.

Vad är det som gör folk så villiga till att blunda och fjäska  och ställa in sig i mobbningskören?

Media har ett enormt ansvar

När gener o Lucifer samverkar kan det bli en fullträff. Det finns en del män o kvinnor som är fullträffar för Lucifer. Det är en sak. Det oroande är massmobbning. Vad som helst är bättre än massmobbning. Det vet judar, romer, kättare o offren för prästers sexförbrytelser.

Agneta

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *