Hej igen Thomas Idergard !

Hej igen Thomas Idergard

Med ovanstående bild på schweizergardet  fortsätter du abortdebatten från Almedalen men nu på Signums hemsida där du åtnjuter immunitet dvs  är garanterad att få stå 100 % oemotsagd.

Under rubrik

Att sparka på den som ligger

kan du riskfritt  ta på dig offerkoftan, berätta om all mobbing och allt hån du utsatts för  och samtidigt nyttja  det  raljeringsprivilegium mot dina åsiktsmotståndare som  vi alla bör förstå att du har ensamrätt på.

Bilden på schweizergardet åtföljs  av dessa ord

”Det torde heller inte handla om någon ärligt menad rädsla för att schweizergardet en dag ska invadera Sverige så att påven kan tillskansa sig lagstiftningsmakten här. Ett skäl kan nog, som till exempel religionshistorikern Eli Göndör förtjänstfullt brukar framhålla, vara en oförmåga hos den sekularistisk-liberala eliten att förstå religiöst motiverade ståndpunkter, även om de framförs med sekulära argument, utifrån en oförmåga att överhuvudtaget förstå religion.”

// Irène

PS

Förstår  att det är viktigt för dig att vara noga med att  undvika att länka till mina inlägg i DAGEN. Det skulle ju motsäga ditt påstående att dina motståndare ”saknar förmåga att förstå religion……….”

Katoliker är inte eniga i abortfrågan

Fortsatt oklarhet om p-medel och aborter

Och GRATTIS Thomas Idergard  !   Signumredaktionen  som  ”lägger vikt vid att publicera texter av hög kvalitet”  är inte så rigid att den inte kan tillåta sig undantag som ju kommer dig  väl till pass…….





Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *