Fd nuncien Jozef Wesolowski hittad död i sin lägenhet

Vatikanens fd nuncie i Dominikanska Republiken Jozef Wesolowski hittades idag fredag 28 augusti död i sin lägenhet i Vatikanen där han befann  sig i husarrest i väntan  på att rättegångsförhandlingar skulle inledas.

http://religion.orf.at/stories/2728730/

RIP

// Irène

PS

Vatikanens fd ambassadör Józef Wesołowski

Nuncien i Dominikanska Republiken misstänkt för …


Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Fd nuncien Jozef Wesolowski hittad död i sin lägenhet

  1. Agneta sofiadotter skriver:

    Det är så tragiskt.
    Här dör en flyktingpojke dumpad på gatan i Sverige….i Helsingborg eller var det Landskrona….av smugglare. Han är 10 år och får hjärtstopp.Dör ensam.

    (mitt hjärta slits nästan itu)

    Här dör 71 eller var det 72 människor kvävda till döds i en lastbil på sinn flykt undan ett religionskrig eller är det ett politiskt krig…who knows.

    (mitt hjärta…)

    Jag ser ett barn på Google hängd av Is…hans lilla tunga hänger ut. Det får mig att tänka på den judiske pojken de lät hänga i timmar för att långsamt dö i koncentrationslägret. Jag tror de var lika gamla. Högst fem år.

    Man orkar inte andas. Jag blir deprimerad. Ledsen. Har svårt för att skratta. Ibland gör jag det men sommaren har varit svår. Är inte ni ledsna? Nedstämda?

    När ni då läser om en gubbe med feta fingrar som tar G-ds brinnande ord i sin mun och via eller medelst dessa ord får barn till att tillfredsställa hans kropp och könsorgan …för att sedan ta livet av sig i ett säkert tjusigt rum i Vatikanen …

    Fortsätter ni läsa finemanget i typ Signum och KM som om inget händer i den övriga världen än i det katolskt korrekta finrummet? Kanske tycker ni att det är skönt att en predikande prelat ändå omnämnde skriket från utanförvärlden i sin predikan (han är ju så duktig, fin och god… då), det var ju ¨skönt och riktigt att han nämnde det, eller hur? Kanske vill ni göra något konkret men väntar på att prelater ska ge er rätten att få göra det?

    Var gör kyrkan för dessa människor idag….de som flyr och dör…. NÅGON SOM VET?

    Det känns som om jag ropade i en öken.

    Agneta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *