Ja, så var det dags för nästa fasansfulla nyhet som berör katolsk dubbelmoral och rent svineri. Upp emot 800 barn mördade och nerslängda i en tank. Alltifrån barn i 35 veckan i magen upp till 3 års barn. Nyheten går att läsa i svensk media men här här är en länk

http://www.independent.ie/irish-news/tuam-mother-and-baby-home-everything-you-need-to-know-about-the-discovery-of-human-remains-35499737.html

Katoliker kan gå omkring med likkistor i demonstration mot abort och i USA kan man dödshota läkare liksom i Sverige glorifierar man en barnmorska som vägrar utföra abort men samtidigt är katolska kyrkan full med pedofiler och nunnor som är barnamördare. Detta sista är droppen! Att dumpa 800 lik av små barn i en tank …. och samtidigt skrika högt i motstånd mot preventivmedel. Hur många av katolska nunnor och präster kände inte till detta? 800 barn?

Alla visste och alla teg. Fängsla dom!

Irland lär aldrig mer bli katolskt efter detta. Normalt folk får en växande känsla av djup avsky och förakt.

Är dessa människor som gör detta överhuvudtaget troende? Eller vad handlar det om? Jag skulle önska att ni katoliker som läser detta föreställer er att era barn eller barnbarn är en av dessa lik som dumpades i en tank. Och att ni höll tyst om det.

Agneta