800 katolska barn dumpade av nunnor i tank på Irland

Ja, så var det dags för nästa fasansfulla nyhet som berör katolsk dubbelmoral och rent svineri. Upp emot 800 barn mördade och nerslängda i en tank. Alltifrån barn i 35 veckan i magen upp till 3 års barn. Nyheten går att läsa i svensk media men här här är en länk

http://www.independent.ie/irish-news/tuam-mother-and-baby-home-everything-you-need-to-know-about-the-discovery-of-human-remains-35499737.html

Katoliker kan gå omkring med likkistor i demonstration mot abort och i USA kan man dödshota läkare liksom i Sverige glorifierar man en barnmorska som vägrar utföra abort men samtidigt är katolska kyrkan full med pedofiler och nunnor som är barnamördare. Detta sista är droppen! Att dumpa 800 lik av små barn i en tank …. och samtidigt skrika högt i motstånd mot preventivmedel. Hur många av katolska nunnor och präster kände inte till detta? 800 barn?

Alla visste och alla teg. Fängsla dom!

Irland lär aldrig mer bli katolskt efter detta. Normalt folk får en växande känsla av djup avsky och förakt.

Är dessa människor som gör detta överhuvudtaget troende? Eller vad handlar det om? Jag skulle önska att ni katoliker som läser detta föreställer er att era barn eller barnbarn är en av dessa lik som dumpades i en tank. Och att ni höll tyst om det.

Agneta

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

14 svar på 800 katolska barn dumpade av nunnor i tank på Irland

  1. Gert Gelotte skriver:

    ”The rest is silence”.

    Gert

  2. Erik Westerberg skriver:

    Ja, Agneta, som katolik saknar jag ord. Det viktiga är nu att kontastatera och slåss för att det inte ska finnas något ”katolskt” Irland eller något katolskt land ö.h.t. Samtliga internutredningar som Vatikanen, enskilda stift och ordnar går förr eller senare på grund till följd av hemlighetsmakeriet i denna människofientliga maffia som tyvärr har en strukturell roll i stift, ordnar och högt upp i Vatikanen. Trots Franciskus relativt kraftfulla agerande strandar kyrkliga internutredningar gång på gång. Nu senast i dagarna avgick den vettiga och engagerade Marie Collins från den Vatikanfinansierarade ”sanningskomissionen” kring kyrkliga maktövergrepp. Irland har här agerat föredömligt och tillsatt statliga utredningar, ”experten på mänsklighet” ska inte längre kunna mörka sina fruktansvärda brott och skyddas av en gammal och medeltida katolsk majoritetsstatus.

    Erik

  3. Agneta skriver:

    Erik:

    Vet man varför Marie Collins avgick? Det känns viktigt att få veta så om du vet något eller kan länka så är vi tacksamma.

    Erik och Gert:

    Man brukar säga att det är nödvändigt ”att se ondskan i vitögat ” och jag förmodar att det vita i ögat här är symboliskt och kan hänvisa till naivitet eller oskuld. Med andra ord djävulens falska skepnad av oskuld, renhet och fromhet. ….

    Jag ser att nyheten inte fått någon större plats i svensk media och man kan spekulera i varför det är så. En upptäckt av en tank fylld med islamska barn gjort av muslimer skulle jaga upp en hel värld.

    ???????????

    Sedan funderar jag på hur detta var möjligt. Nazisternas förbrytelse mot judar och romer byggde på ett rastänkande och dessa kräk ansåg att detta gav dem rätten att i Berlin slå sönder framförallt judiska spädbarn mot en stenmur genom att krossa deras skallar. Alltmedan deras mörar och fäder såg på. Men vad handlar detta om? Treårsbarn? Och en tank? Hur tänkte de?

    ???????????????????

    Och om den katolska kyrkan behöver sina sanningssägare och de som lyfter på deras ruttnande täcken för att se vad som föregår (istället för prästers vidriga tankar om att de har rätten att se under våra)…varför i Sverige läser folk fortfarande denna blogg i stort antal men ingen vågar efter 12 år gå ut och tycka till under sitt egna namn? Den tystnadskulturen är väl grogrunden för ruttnande täcken? Speciellt i vår oroliga omvärld med begynnande rasism o att pedofili ökar vilket polisen nämnde igår i Rapport igår. Med andra ord det är hög tid att granska djävulens vita öga.

    Tystnaden …varför? Kan man bara säga att de är rädda? Det var ju tysken 1933 också….

    Agneta

  4. Gert Gelotte skriver:

    Vänner,

    Marie Collins förklarar i The Guardian varför hon avgick. Det är ingen uppmuntrande läsning:
    https://www.theguardian.com/world/2017/mar/01/abuse-victim-marie-collins-quits-vatican-child-protection-body

    Gert

  5. Gert Gelotte skriver:

    Vänner,

    National Catholic Reporter kommenterar på ledarplats ytterst insiktsfullt och klokt Marie Collins avgång och den kyrkliga kultur som vi måste komma till rätta med:

    https://www.ncronline.org/news/accountability/editorial-clergy-culture-sustains-sex-abuse-scandal

    Gert

  6. Irène Nordgren skriver:

    Intresseklubben antecknar

    Skandalen är en icke-nyhet i tex Signum eller på Stiftets Hemsida eller Bengts Blogg. Barnmorskan Ellinor Grimmarks samvetsfrihet däremot alltid viktigt att spegla från alla vinklar och vrår.

    // Irène

  7. Agneta Sofiadotter skriver:

    Om påven misslyckas med att med styrka visa att Vatikanen tar itu med sexskandalerna och prästhierarkin/sveket i samband med detta så är det som Marie Collins säger ”fina ord” och det i sin förlängning leder till att då bör allt vara ”fina ord” även de fem imperativ i Lunds Domkyrka. Klarar man inte detta klarar man ingenting och det vet världen. Det finns ingenting som är viktigare än att sätta arbetet med att förtydliga sexindustrin inom kyrkan och skydda offren och framtida offer.

    Och ja, Irene …varför skriver inte Signum, Bengts blogg eller Stiftets hemsida eller KM om detta? Har Dagen skrivit? Eller svassar de också för katolska potentater? Att inte katolsk media i Sverige skriver om 800 katolska barnlik i en tank gör att jag här tar mig den fulla rätten att deklarera:

    Biskop Anders, Signumredaktionen, Bengt Malmgren och Bitte Assamo …jag förklarar att ni härmed inte har bemyndigande att kalla er katoliker.

    Agneta

  8. Irène Nordgren skriver:

    Agneta

    Dagen skrev 4 mars

    ”Barnkroppar hittade vid katolskt boende”

    http://www.dagen.se/barnkroppar-hittade-vid-katolskt-boende-1.932076

    Vad Bengt beträffar – när jag tidigare konfronterat honom med katolska nyheter han valt att inte rapportera – så brukar han ursäkta sig med att han ”inte kan skriva om allt. ” Underförstått somligt måste väljas bort.

    Tomas Idergards senaste alster 16 febr i Signum har rubrik

    ”Dags att sträva efter det som är sant?” Eftersom rubriken tyvärr inte syftar på skandalen på Irland utan underförstått självklart bara handlar om sanningssökande UTANFÖR katolska kyrkan kan Idergard ta sig ton

    ”När digitala medier på de politiska ytterkanterna vinklar nyheter genom att undanhålla vissa fakta och betona andra, är det en vulgarisering av något som etablerade medier på goda grunder ganska länge har kritiserats för, från seriöst håll. I en svensk kontext kunde vi exempelvis se ett bevis på det i ett inslag i SVT:s Aktuellt om mödrahälsovård i tredje världen bara härom veckan, där påannons, reporter och intervjuade alla med emfas utgick ifrån att fler aborter är nödvändigt för en bättre hälsa bland kvinnor i Afrika. Allt medan sanningen säger något helt annat. ” Osv osv

    http://signum.se/dags-att-strava-efter-det-som-ar-sant/

    OM – jag säger OM – KV skulle påstå att Signum och Bengt och KM ”vulgariserar” …….och biskop Anders får reda på detta så skulle han få vatten på sin kvarn i sin syn på ”KV som aggressivt och inte i evangeliets anda …….för att använda biskop Anders egna ord.

    // Irène

  9. Gert Gelotte skriver:

    Vänner,

    när en stor organisation/förvaltning inte går att reformera därför att de som måste samarbeta inte gör det återstår att upplösa organisationen/förvaltningen och starta om.
    Jag är ingen vän av revolutioner, men kanske är det en sådan kyrkan behöver. Alltså upplösa Vatikanbyråkratin, försätta samtliga dess tjänstemän i disposition och börja om från början. Nåja, det kommer inte att ske. När en organisation blir tillräckligt gammal blir den lätt viktigare än det buskap organisationen växte fram för att promota. Det är vad som har hänt i Rom.

    Gert

  10. Erik Westerberg skriver:

    Vänner,

    Förlåt sen reaktion, men artikeln i NCR satte verkligen detta illdåd i sin rätta kontext. Ja, visst, Franciskus har definitivt en god vilja till reformer, men sabotagen redan mot elementär informationsinhämtning sätter in på alla nivåer i romerska dikasterier, i enskilda ordnar och stift. Katolska kyrkans internutredning är trots den nuvaranda påvens välvilja ungefär lika utsiktslös som en motsvarande internutredning utförd av napolitanska camorran eller sicilianska maffian. Ursäkta min pessimistiska ton men jag har oändligt svårt att argumentera mot min guddotter när hon säger att en i dag måste lämna kyrkan för själva evangeliets skull.

    Erik

  11. Irène Nordgren skriver:

    Artikel idag av Joshua McElwee i National Catholic Reporter och Vatican Insider

    ”Cardinal Muller responds to Collins and defends not answering survivors’ letters”

    https://www.ncronline.org/news/accountability/cardinal-muller-responds-collins-and-defends-not-responding-survivors-letters

    ”Cardinal Muller responds to Collins and defends not answering survivors’ letters ”

    http://www.lastampa.it/2017/03/06/vaticaninsider/eng/the-vatican/cardinal-muller-responds-to-collins-and-defends-not-answering-survivors-letters-17ukvhhVHXxXXyEEIxRvdN/pagina.html

    // Irène

    PS Kardinal Müller talar om att Collins har ”missförstått” syftet med Troskongregationen.

    ”Having the Vatican congregation respond to the letters, the cardinal states, “would not respect the legitimate principle of diocesan autonomy and subsidiarity.”

    Intressant är att när det gäller ordenssystrar i tex USA då verkar det inte så noga med ”respekt, autonomi på stiftsnivå och subsidiaritet” Nej ty Troskongregationens viktigaste arbetsuppgift enligt Müller är att hålla frispråkiga ordenssystrar på plats. Då känner Müller ett GLOBALT ANSVAR !

    Just den centrala arbetsuppgiften vill inte Müller ska störas av att behöva hålla på med att engagera sig i alla offer för katolska prästers sexövergrepp på olika håll i världen.

    Kolla NCR 2014

    https://www.ncronline.org/news/vatican/head-vatican-doctrinal-congregation-confronts-
    lcwr-noncooperation

    Och vad har tagit åt påvens statssekreterare Parolin ?

  12. Irène Nordgren skriver:

    Länken ovan ej klickbar.

    Här klickbar länk från NCR 2014 som jämförelse på Müllers agerande när det gäller ordenssystrar som han anser sig ha globalt ansvar för och som han ifrågasätter att ”ha förmåga att verkligen känna med kyrkan .”

    ”the ability truly to sentire cum Ecclesia (feel with the church).”

    https://www.ncronline.org/news/vatican/head-vatican-doctrinal-congregation-confronts-lcwr-noncooperation

    Om någon läsare hittar en länk någonstans på internet där Müller ifrågasätter om katolska prästpedofiler har ”the ability truly to sentire cum Ecclesia (feel with the church)” så klistra gärna in den länken här på KV blog.

    // Irène

  13. När Muller och diverse andra ska förklara sig i olika artiklar skriver Collins om en av dessa artiklar

    ”“The article seems to imply that because I was sexually abused by a priest in childhood I am incapable of independent thought or action,” Collins wrote in a reply on the Crux website Sunday.”

    Detta är och har tydligen varit ett knep sedan länge inom kyrkan. Är präster sexuellt stimulerade av någon är det denna någon som har stimulerat prästen och prästen är oskyldig.

    Den sexuellt stimulerande offret är demonisk eller sjuk eller mer eller mindre ett psykfall.

    Och som i Collins fall.

    Det är hög tid att kyrkan dels hjälper sina präster med terapi eller avkragar dem och lägger av med dessa idiotförklaringar. Ingen förutom devota katoliker tror på det längre. Dessa prelater är kyrkans fall och detta kan göras mellan präster och övriga katoliker i kurian och i församlingarna och via dessa bli till en mumlande skvallrig sjuk inomhusmiljö samt till en mobbing. Det om NÅGOT är sjukt och sprider sin sjuka till golvet under påven.

    Agneta

  14. Alltså:

    1. Vatikansk överföringsmetodik och katolikers devota behovsläggning skapar till en början menande blickar och mummel som växer och växer med djävulens hjälp till en sanning . Därmed är det möjligt att hålla tyst om 800 barns döda kroppar i en tank. Djävulen har nämligen ett fast grepp sedan länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *