Vem förnimmer det Glada Budskapet i diakon Fäldts uppmaning på Katolsk Horisont att bojkotta James Martin (framställd som ulv i fårakläder) i sin ”Hemställan till Världsfamiljemötet i Dublin 2018” ? Inte jag i alla fall.

https://www.youtube.com/watch?v=SKBHbAWSV8o&feature=share

Eller vem förnimmer det Glada Budskapet när diakon Fäldt förklarar Humanae Vitae ? Inte jag i alla fall.

www.youtube.com/watch?v=trgGS4iD8sw

I Sverige har Thomas Idergard ondgjort sig över Pride på sin FB sida.

Som kontrast till Thomas Idergard kan nämnas jesuiten James Martin som i samband med förra årets Pride twittrade och skrev på sin Fb sida

”To all my LGBT friends: Have a fun #Pride2017 weekend. Have pride (and feel joy) because you’re beloved children of God, made in God’s image”

Det blir allt tydligare och tydligare inom den världsvida katolska kyrkan att det råder delade meningar i vår samtid om tingens katolska ordning typ homosexuellas likaberättigande, preventivmedel och kvinnliga ämbetsbärare.

Vem förnimmer det GLADA BUDSKAPET i Kyrkoherde Tobias Unnerståls utläggning om prästämbetet och som förbehållet endast män? Inte jag i alla fall.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=SfJ-ngP3awU

// Irène

PS En fråga till diakon Göran Fäldt

– På vilket sätt ”angriper samkönade relationer familjen i dess fundament”?

www.katolskvision.se/blog/?p=25285

Varför får inte svenska katoliker genom katolska media i Sverige läsa om andra inomkatolska uppfattningar om homosexualitet, preventivmedel och kvinnliga ämbetsbärare än de åsikter som Stiftets ultrakonservativa präster framför ?

http://www.catholicsforchoice.org

catholic-womens-ordination.org.uk