Problemet Thomas Idergard


Sedan jag blivit portad från Katolsk samtalsforum visar sig även de lite mer inflytelserika trollen. Thomas Idergard är före detta moderat politiker, numera katolsk präst och jesuit verksam vid Eugeniaförsamlingen i Stockholm, samt på Katolskt samtalsforum. Eugeniaförsamlingen brukar betraktas som den kanske liberalaste av alla katolska församlingar i Sverige. Jag vill gärna tro att Thomas Idergard är ett olyckligt undantag.
Så här skriver han om mig och mina meningsfränder när han utgår från att jag inte får veta det. 
Observera att den synd som gör Thomas Idergard så upprörd är att jag vill ha kvinnliga präster, att jag argumenterar för HBTQ-rättigheter och att jag tycker katolska kyrkan skulle må bra av demokratiska reformer.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *