Svar från biskop Anders

Varmt tack, bästa Irene, för att Du har påtalat detta. Det är ytterst beklagligt att det är så hätska tongångar på sociala medier. Generalvikarien har talat med personen i fråga och vi ska ta upp saken i stiftets patoralråd.

Allt gott in Christo, +Anders Arborelius ocd 

// Irène

PS Jag skriver 29 april ett brev till biskop Anders som jag publicerar på KV blogg https://www.katolskvision.se/blog/?p=31232 Brevet skickas med kopia till vederbörande kyrkoherde samt till Stiftets generalvikarie samt till sekr i Stiftets pastoralråd.

Idag – dagen därpå – på morgonen 1 maj får jag ovanstående svar från biskop Anders som jag här publicerar. Jag har skickat ett varmt tack till biskop Anders !

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Svar från biskop Anders

 1. Charlotte 986300 Åkerlind skriver:

  Över detta svar blev jag glad biskop Anders, tack!
  Pax!
  Charlotte Åkerlind

 2. Gunnar Eriksson skriver:

  Vi har en mycket ortodox och god biskop.

 3. Irene Nordgren skriver:

  Gunnar Eriksson Är det så att du vill smöra lite nu för biskop Anders och göra lite avbön ? Biskop Anders har ju skrivit förordet till en bok vars författare – sr Madeleine Fredell OP – du kallar för ”tokheretiker”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *