Katolsk munk har mördat 37 pojkar i Nederländerna

Jaha, så var det nu igen

Förutom att Nederländerna nu fått fram 20.000 personer/namn som blivit utsatta för sexövergrepp (1945—) av katolska prelater så har det nu kommit fram att en katolsk munk på en katolskt driven psykklinik har mördat 37 pojkar.

http://feeds.bignewsnetwork.com/?rid=207044002&cat=ec440608e2050e3b

Agneta

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Katolsk munk har mördat 37 pojkar i Nederländerna

  1. Eric skriver:

    …och…?

  2. Agneta Sofiadotter skriver:

    Svar till frågan ”och”.

    1) KV:s blogg har för vana att informera sina läsare.
    2) Om man mördar 37 pojkar på ett katolskt sjukhus kan man undra varför detta inte uppmärksammats av den katolska ledningen för sjukhuset efter de första tre ”dödsfallen”.

    Om detta kan ha berott på :
    a) dålig ”personalpolitik”
    b) ansvarslöshet
    c) ignorans
    d) ren skär dumhet
    e) medveten mörkläggning

    är intressant att fråga. Frågan ställes till de katolskt ansvariga.

    Om man inte fattat något efter den 30:e pojkens död så är sjukhuset mkt illa skött o de ansvariga långt ifrån en andlig medvetenhet.

    Om Eric vet något som kan tillföra diskussionen något förutom ett ”och” så tages det tacksamt emot. Jag har inte forskat vidare och tar därför gärna emot vidare info vilket för övrigt denna blogg även är till för dvs : info.

    Agneta

  3. Eric skriver:

    1.”..så har det nu kommit fram att… ” Är han dömd? Eller gäller omvänd (judisk) rättsordnung, dvs man är skyldig tills man bevisat annat?
    2. Om det är så, att det b e v i s a t s vara så som antyds – vad är det som drabbar kyrkan som institution, och inte bara personer? (Jfr Dr Död, Harold Shipman, som troligen avlivade 297 patienter, dömd för 15 mord. Vilken skuld hade Socialstyrelsen i England till detta?)
    3. Frågelistan i sig är en anklagelseakt av rang. Faktagrund?

    Jag menar att insinuationen som metod är värdelös. Denna metod borde vi förpassa till gångna tider av totalitära propagandamaskiner, inte till vår tid där ordet är fritt. Vi lever i en rättstat, där varje person och institution som anklagas för brott borde få rätten att försvara sig. Eller hur? Även en Breivik fick en hel del tid att förklara sina avskyvärda handlingar.

  4. Agneta Sofiadotter skriver:

    Du får vända dig till redaktionen för tidningen (tips även svenska tidningar har skrivit om detta..googla på…du har ju en viss begåvning i det) och diskutera frågan om insinuation o dina övriga frågor. Förmedla gärna svar här!

    Jag informerar om tidningsartikel samt frågor som jag får ang innehållet i dessa artiklar/news.

    Nej, man behöver inte vänta till en Breivik får försvara sig. Lär dig att ordet är fritt!

    Agneta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *