Fy skam Katolsk Horisont !

Katolsk Horisont ger sig inte utan utgör alltmer en organiserad motståndsrörelse mot Franciskus.

Nu senast uppmanar Katolsk Horisont under rubrik ”Lämna återbud till Amazonas synoden!” till  bojkott av den kommande Amozonassynoden  i Vatikanen 6-27 oktober.   En anonym översättare – med största sannolikhet diakon Göran Fäldt – (rätta mig om jag har fel) har valt att översätta en  negativ och aggressiv tysk insändarkommentar till Die Tagespost för att kunna marknadsföra sitt (och Katolsk Horisonts)  motstånd mot de i diakon Göran Fäldts perspektiv hotande reformer som kan skönjas i samband med Amazonsynoden.  

Katolsk Horisont hymlar inte med sitt syfte. ”Av det skälet publicerar Katolsk Horisont här ett brev från en läsare till redaktionen för den katolska, tyskspråkiga tidningen Die Tagespost på just detta tema.”

”Det måste bli ett slut på reformer för att rädda Kyrkan och världen genom klerikal konspiration! Det måste bli ett slut på allt som man tror ett sekulariserat hjärta efterlängtar, det vill säga celibatets avskaffande, diakonissvigning, kvinnopräster och gifta Viri probati som präster, tillgång till den heliga kommunionen för äkta par med olika kyrklig konfession och omgifta frånskilda, kyrklig välsignelse för homopar och en reform av ”Humanae vitae” till besvär för de ofödda! Bort med fingrarna från allt sådant! Lämna återbud till Amazonas synoden så fort som möjligt ”

https://www.katolsk-horisont.net/index.php/post/lamna-aterbud-till-amazonas-synoden.

Tidigare 23 juli fick diakon Göran Fäldt assistans av hjälpsamma hustrun Lena Fäldt att översätta hur kardinal Gerhard Ludwig Müller i CSN (Catholic News Agency) svartmålar Amazonassynoden under rubrik ”Cardinal Mueller criticizes ’false teaching’ on revelation in Amazon synod doc” Det var bara att tacka och ta emot  och okommenterat informera Katolsk Horisonts läsare : ”Kardinal Müller kritiserar ‘falsk lära’ om uppenbarelsen i Amazonsynodens dokument.”

https://www.katolsk-horisont.net/post/kardinal-muller-kritiserar-falsk-lara-om-uppenbarelsen-i-amazonsynodens-dokument

Diakon Göran Fäldt gick också ut med ett upprop att bojkotta Världsfamiljmötet i Dublin 21 -26 augusti 2018 med anledning av att James Martin SJ var inbjuden att tala över ämnet ”Showing Welcome and Respect in our Parishes for ‘LGBT’ People and their Families.”

http://www.katolskvision.se/blog/?p=26527

// Irène

PS Att notera är diakon Göran Fäldt ordförande i Katolska Utskottet För Äktenskap och Familj / KUÄF 

https://www.katolskakyrkan.se/katolska-kyrkan-i-sverige/stockholms-katolska-stift/stiftsorgan/katolska-utskottet-for-aktenskap-och-familj

Detta faktum ger mig anledning att recycla nedanstående

Katoliker i Stockholms katolska stift styrs till att sitta kvar i katolsk småskola

Polariseringen inom den universella katolska kyrkan hårdnar successivt. Franciskus har många fiender och Katolsk Horisont lyckas dåligt att dölja att vara en av dessa ……..Faktum är att Franciskus avpolleterat två maktfullkomliga värstingar inom katolska kyrkan – kardinal Müller och kardinal Burke –  som just råkar vara diakon Göran Fäldts två favvisar. Så fort tillfälle gives gör sig diakon Göran Fäldt gärna till deras språkrör i Stockholms katolska Stift genom att till svenska översätta och publicera deras alster på Katolsk Horisont.

Göran Fäldt en värsting bland värstingar !   

Kardinal Gerhard Ludwig Müller
Kardinal Raymond Leo Burke

Ser fram mot the slippery slope efter Amazonsynoden 6-27 okt 2019 då allt förhoppningsvis börjar infrias som diakon Göran Fäldt och kardinalerna Müller och Burke fruktar !

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *