Campion Rudman: Trons mysterium

Vänner,

under många år var Campion Rudman en mycket uppskattad präst i Göteborg. Han lämnade prästämbetet, gifte sig och arbetade sedan till sin pensionering som psykoterapeut.

Campion har skrivit en mycket läsvärd essä om sitt liv med mässan och jag har fått hans tillstånd att publicera den här på Katolsk Visions blogg.

http://www.sendspace.com/file/b774xp

Klicka på länken ”Click here to start download from Sendspace”

Gert Gelotte

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Campion Rudman: Trons mysterium

  1. Krister Janzon skriver:

    Gert,

    Det var mycket fint att läsa Campions goda berättelse. Och att du fick hans tillstånd att publicera. Det var lite ödesmättat att läsa; lite av ett andligt testamente. Men som du skriver det, så drar jag slutsatsen att käre Campion förtfarande vandrar i detta liv. Förutom att vi har mötts i KUG, så minns jag första mötet med honom, fru Kerstin och barnen: det var på en sommar reträtt på Västkusten, med Jean Vanier. En ung, då reltivt okänd munk kom och läste mässan;Jean Vanier var/är ju inte själv prästvigd; så helig han är. Året bör ha varit ungefär 1988-1990. Långa samtal i detta vackra landskap, snart minns jag platsens namn… Vännerna från Mariahuset i Oslo var med, med sina tre utvecklingsstörda vuxna och barn. Och andra krstna Jean Vanier – vänner från Göteborg, övriga Sverige och Norden. Gott att minnas, speiellt så här juletid. Hälsa Campoin så varmt när du ser honom!

    Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *