Fy skam igen diakon Göran Fäldt och fy skam igen Katolsk Horisont

Diakon Göran Fäldt är medlem i Familjeutskottet (fd KUÄF / Katolska Utskottet för Äktenskap och Familj vars ordförande han varit). Som sådan är diakon Göran Fäldt en officiell representant för Stockholm Katolska Stift och därför bekymmersamt, sorgligt och pinsamt att – med anledning av Fiducia Supplicans – behöva ta del av diakon Göran Fäldts reflexioner kring homosexualitet på KATOLSK HORISONT.

”Inser vi långsamt att kriget mot Ukraina från Rysslands sida legitimeras av kampen mot homosexualiteten som social norm. Om vi får ett nytt världskrig över oss även i Sverige kommer man i efterhand kunna  konstatera – om det kan finnas en tid efter ett sådant krig –  att det var homosexualitetsfrågan som var orsaken.

Lyssna på hela betraktelsen här

”Diakon Göran Fäldt. Reflexioner kring Fiducia Supplicans”

https://www.youtube.com/watch?v=tSK8Mjfa7B8

”Varför skulle de värsta och djupaste hålen i helvetet vara bebodda av just katoliker?” 

”Nu har det sagts från Vatikanens sida att homosexuella ska kunna vara faddrar vid barns eller  vuxnas dop. Det är ju en verklig motsägelse av vad gudförälder är kallade till- att vara förebilder i det kristna livet och i förbönen. Vilket exempel ska de kunna vara som i det egna livet avvisar själva skapelseordningen och dess meningsfullhet. ”  

”Varför lyssnar inte kristna och särskilt katoliker vad Moder Maria säger i sina himmelska  varningar? Vad säger oss den tredje hemligheten i Fatimauppenbarelserna?  Har vi lagt märke till att Östra Europa tagit ställning mot allt propagerande av homosexuell levnadsstil och nu säger sig försvara sig mot västvärldens dekadens? ”  ”Vår Fru av Fatima har sagt att ett stort ont ska komma från Ryssland. Det har blivit en stor fråga utan att vara det –  eftersom den inte finns skapelseordningen. ”      ”Riktiga katoliker vet vad synd är och att undvika synd.”

// Irène

PS Diakon Göran Fäldt utmärkte sig 2019

http://www.katolskvision.se/blog/?p=27387

och 2021

http://www.katolskvision.se/blog/?p=29216

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Fy skam igen diakon Göran Fäldt och fy skam igen Katolsk Horisont

 1. Charlotte Åkerlind skriver:

  Göran F väcker ett sådant fruktansvärt obehag inom mig så det går inte att säga. All medmänsklig kärlek tyckas fattas honom – sur, iskall Moralist.
  Charlotte Åkerlind
  070-495 12 90

 2. Gunnar Eriksson skriver:

  Diakon Fäldt är en sanningssägare och en hjälte i vår depraverade tid!

  /GE

 3. Gunnar Eriksson skriver:

  De som ska skämmas är tokheretiker som Irene Nordgren och Gert Gelotte, skampålen är där ni hör hemma!

 4. Irene Nordgren skriver:

  Gunnar Eriksson
  En fråga till dig utifrån att du sitter med i Stiftets Pastoralråd dvs utifrån att du har ett förtroendeuppdrag i Stockholms Katolska Stift att bistå biskop Anders med råd i pastorala frågor – detta i motsats till mig ! Jag lovar att jag inte skulle bry mig om din ständigt återkommande kommentar ”tokheretiker” om du vore en helt vanlig katolik som jag som inte utsetts av någon församlingskyrkoherde till ett förtroendeuppdrag som församlingsrepresentant i Stiftets Pastoralråd.
  Antingen är din kyrkoherde införstådd med dvs underförstått att du har mandat att i sociala media stämpla fria debattörer som ”heretiker” eller inte ? Vad är din uppfattning dvs har du din kyrkoherdes bifall eller gör du detta på eget bevåg? Mvh Irène

 5. Anna skriver:

  Jag tycker det är en mycket rimlig fråga till Gunnar Eriksson aka ”Anthony” (jo jag vet att du vill dölja att du lämnat hundratals kommentarer under denna pseudonym på Dag Sandahls f d blogg och därför blåljuger om det.)

  Jo Gunnar, jag kan inte låta bli att reta dig ang detta. Men det blev bara lite för mycket med dina ideliga påhopp även på Katoliker i Sverige där du även tyckte det var på sin plats att håna att jag som svenskkyrklig diskuterade på en katolsk sida! Min motfråga var som sagt ganska logisk – varför gjorde du exakt detsamma och detta i åratal? (Det var då du blockade mig tror jag.)
  Har du hört talas om ordet dubbelmoral?

  Samt undrar jag varför du är så blygsam över dina alster i kommentarsfältet på BloggarDag att du känt dig tvungen att upprepat ljuga om att du är upphovsmannen till dem?

 6. Irene Nordgren skriver:

  Anna

  Gunnar Eriksson vet mycket väl att biskopen sedan länge är informerad av upprörda människor ……men varför sluta trakassera katoliker när det går att i lugn och ro fortsätta ……?
  Hälsningar Irène

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *